Dáár zorgen wij voor!

Werken bij Zonnehuisgroep Vlaardingen betekent werken aan warme, persoonlijke zorg. Al onze collega’s maken dagelijks het verschil voor onze cliënten en bewoners. In gezellige teams die voor elkaar klaarstaan. Deze zorg bieden wij voor verschillende doelgroepen; PG, somatiek, NAH, revalidatie en thuiszorg. En met verschillende expertises. Wist je bijvoorbeeld dat wij een revalidatieafdeling speciaal voor mensen met een CVA hebben? 

Daar zorg jij voor!

Jíj zorgt elke dag met veel liefde voor onze bewoners en wíj zorgen voor jou!
Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat jij lekker kunt werken, dichtbij huis en met
invloed op je eigen rooster. Zodat je elke dag stralend je werk kunt doen.

Daar zorgen wij voor!

Naast de regelingen die de CAO VVT biedt, zorgen wij nog verder voor jou. 

Ontwikkeling

De zorg staat niet stil en wij zorgen ervoor dat jij dat ook niet doet. Naast het bieden van korte scholing om up-to-date te blijven in je vakgebied, zorgen wij ook voor jouw verdere opleiding en scholing. Dus wil jij bijvoorbeeld als verzorgende IG doorgroeien naar verpleegkundige niveau 4? Dan betalen wij jouw opleiding. 

Werk-privé balans

Jij hebt invloed op jouw eigen werkrooster. Zo komen we tot de beste werk-privé balans. Uiteraard werk je in een team en zal je samen met je leidinggevende en jouw team naar de roosters kijken. 

Persoonlijk keuzepakket

Standaard zorgen wij voor vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering in november. Maar we snappen het ook als je liever iedere maand een extraatje hebt! Dus kan je ervoor kiezen om jouw vakantiegeld en/of je eindejaarsuitkering ook maandelijks in delen uit te laten betalen.

Vakantiedagen

Naast het werk zorgen we ervoor dat je voldoende vakantiedagen hebt om te kunnen ontspannen Bij een fulltime werkweek van 36 uur, ontvang je 144 verlofuren en daarbij 58,4 bovenwettelijke verlofuren en 35 extra bovenwettelijke verlofuren op jaarbasis. Heb je daar nog niet genoeg aan? Dan kan je ook extra verlofuren sparen en/of kopen.

Extra’s

Korting op een fiets of sportschool? We bieden een fietsenplan en een sportregeling zodat je met korting kunt sporten op een sportschool naar keuze.

Wil je meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? App of mail ons, dan gaan wij graag met je in gesprek.

 

Vragen? Neem contact op met Mirjam, Melissa en Matthea
of bel 010 - 475 95 42